Corona updates

Tentamens ten tijde van corona

Afgelopen tijd is er door corona de manier van toetsen aangepast. Doordat nu thuis tentamens worden afgenomen, neemt de mogelijkheid tot fraude toe. Dit is ook de examencommissie opgevallen en heeft daarvoor onderstaand bericht gedeeld:

Toename fraude

Enquêtes

Beste student,
Er is in de afgelopen twee weken veel veranderd binnen onze opleiding. Allereerst zijn alle faculteiten gesloten en is fysiek onderwijs tot op heden geschrapt. Ondertussen heeft de opleiding alle collegeopnames (op patiënten colleges na) van voorgaande jaren beschikbaar gesteld op Canvas en zijn de cursuscoördinatoren en docenten bezig met het opzetten van online practica. Daarnaast zijn de studiegroepen ook gecontinueerd.
We begrijpen dat er veel vragen zijn over de ontwikkelingen omtrent het coronavirus. Daarom heeft de opleiding een FAQ opgesteld, te vinden op www.med.vu.nl
Toch krijgen wij veel vragen opgestuurd en dus hebben wij besloten om deze vragen op deze manier te verzamelen. Al deze vragen worden doorgespeeld naar de opleiding en zullen vervolgens meegenomen worden bij het updaten van de FAQ’s. Wij waarderen jullie input enorm!
Jullie vragen en antwoorden zijn volledig anoniem.

Met vriendelijke groet,
De Studentenraad

Scroll to top