Huidig bestuur

Bestuur 2022/2023

Foto Timo.jpg
Timo Roskam - Voorzitter

Mijn naam is Timo, 22 jaar oud en bevind mij in de wachttijd tot de coschappen. Na jaren lesgegeven te hebben wilde ik nu meer de organisatorische kant van het onderwijs op en als voorzitter van de studentenraad aankomend jaar kan ik dit oppakken. Ik zal mij met name bezig houden met het optimaal functioneren van de raad om zo onze punten uit het beleidsplan op te kunnen pakken, maar wil er vooral voor de studenten zijn en zal dan ook veel in de FSR kamer te vinden zijn voor een praatje. Kom dan ook gezellig een keer langs om over van alles en nog wat te praten, wat te drinken of gewoon ergens te chillen. 

Zie je daar! 

Foto Isra
Isra Khogali - Vicevoorzitter

Hey allemaal!

Mijn naam is Isra Khogali. Ik ben 20 jaar oud en ben dit jaar de vicevoorzitter van de Facultaire Studentenraad. Als vicevoorzitter ben ik door de grote diversiteit aan taken die ik heb de duizendpoot van de raad. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het beleidsplan, jaarverslag en zorg ik voor een goede harmonie binnen de raad. Ik houd ervan om naast mijn studie tijd te besteden met familie en vrienden, koken, bakken en regelmatig wandelingen maken. Verder coach ik ook scholieren en kun je me misschien herkennen van de EHO lessen.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met de andere raadsleden jullie belangen te behartigen. Schroom vooral niet bij vragen en/of opmerkingen contact met mij op te nemen via de mail of spreek mij in de gangen aan, ook voor een gezellig praatje! Ik ben bereikbaar op vicevoorzitter@fsrgeneeskundevu.nl.

Schermafbeelding 2022-09-04 om 14.52.31
Elâ Erol - Secretaris

Hey! 

Mijn naam is Elâ en ik ben dit jaar de secretaris van de Facultaire studentenraad. Als secretaris ben je verantwoordelijk voor verschillende dingen. Ik houd voornamelijk de mail in de gaten, de agenda van de raadsleden houd ik up to date en ik beheer de website. Daarnaast ondersteun ik de andere raadsleden waar nodig, dit maakt mijn functie erg leuk en divers. 

Verder ben ik tweedejaars geneeskundestudent en kom ik uit Zaandam. In mijn vrije tijd sport ik graag, ga ik naar concerten en vind ik het leuk om met vrienden af te spreken. 

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen over de opleiding? Dan kan je mij altijd aanspreken op de universiteit of bereiken op fsrgeneeskunde@vu.nl. Ook ben ik vaak te vinden in onze FSR kamer voor een gezellig praatje.

Tot snel!

Schermafbeelding 2022-09-04 om 15.00.30
Jayda Saman - Bachelorcoördinator

Hey allemaal, ik ben Jayda, 20 jaar en ben in 2020 begonnen aan de opleiding Geneeskunde. In mijn vrije tijd doe ik vooral leuke dingen met vrienden en familie. Ook hou ik van dansen, reizen en ben ik bezig met leren koken…

Komend jaar zal ik de rol van Bachelorcoordinator vervullen. Als Bachelorcoordinator hou ik me vooral bezig met het evalueren en optimaliseren van de bachelor. Verder is het ook mijn taak om problemen te signaleren. Heb je een verbeterpuntje? Schroom niet om contact met mij op te nemen!

Schermafbeelding 2022-09-04 om 15.00.10
Bernice Roggeband - Mastercoördinator

Hee allemaal!

Ik ben Bernice, 23 jaar en zit in het tweede jaar van de Master Geneeskunde. Binnen de FSR bekleed ik dit jaar de rol van mastercoördinator. In deze rol hoop ik veel te kunnen betekenen voor de studenten van de Master Geneeskunde, de Master Cardiovascular Research, Master Oncology, de Post-initiële Master Epidemiologie en Master Hoger Gezondheidsonderwijs aan de Vrije Universiteit. Naast mijn functie binnen de FSR vind ik het leuk om te windsurfen, sporten en naar festivals te gaan! Graag hoor ik het als jullie ergens tegenaan lopen of als er verbeteringen mogelijk zijn binnen de masters. Contact kun je opnemen via: mastercoordinator@fsrgeneeskundevu.nl of spreek me aan!

Schermafbeelding 2022-09-04 om 15.02.15
Zehra Güven - Commissaris Alliantie & Financiën

Hey, ik ben Zehra, 21 jaar oud en kom uit Amsterdam. Ik zit momenteel in mijn wachttijd en zal aan het eind van het studiejaar met mijn coschappen beginnen. Mijn hobby´s zijn paardrijden, reizen en lezen. Binnen de FSR vervul ik dit jaar de functie commissaris alliantie & financiën. Dit houdt in dat ik de lateralisatie van het Amsterdam UMC monitor, de besteding van de kwaliteitsgelden in de gaten houd en de begrotingsoverleggen van de Faculteit der Geneeskunde VU bijwoon. Maar ook ben ik verantwoordelijk voor het in balans houden van de inkomsten en uitgaven van de raad. Heb jij ergens een vraag over of loop je ergens tegen aan? Stuur gerust een mail naar commissaris.alliantie.financien@fsrgeneeskundevu.nl of spreek me gewoon aan!Schermafbeelding 2022-09-04 om 15.01.44
Sofia Rabbanizadah - Commissaris Externus

Heyy allemaal! 

Ik ben Sofia Rabbanizadah en ik zit momenteel in mijn derde jaar van de bachelor geneeskunde. Ik zal dit jaar de rol van Commissaris Externus tot me nemen binnen de FSR. Zoals de naam al zegt, zal ik me vooral bezig houden met de externe contacten van de raad, zowel binnen als buiten de opleiding. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de communicatie met en naar de studenten. Bijvoorbeeld college praatjes houden. Verder hou ik me dit jaar ook bezig met de veranderingen van medische bibliotheek, duurzaamheid, diversiteit en beheer ik alle social media. 

Naast een raadslid en student zijn, hou ik er ook van om me veel met sport en creatieve dingen bezig te houden. Daarnaast hou ik ook altijd van gezelligheid en nieuwe mensen leren kennen.
Dus schroom vooral niet om me aan te spreken bij problemen/vragen of een gezellig gesprekje, tot snel!!

 

Scroll to top