Huidig bestuur

Bestuur 2023/2024

IMG_0203-Enhanced-NR (1)
Xin Taphoorn - Voorzitter

Hoi allemaal!

 

Mijn naam is Xin en zit momenteel in mijn wachttijd. Komend jaar zal ik bij de FSR de functie van voorzitter bekleden. Misschien wisten jullie dat al, maar wat jullie nog niet wisten is dat ik in mijn vrije tijd veel sport. Zo doe ik aan calisthenics, fitness en boulderen. Afgelopen jaar heb ik ook leren skiën en ben ik ook van een zwarte piste afgegaan (wel met meer dan tien keer vallen). Verder houd ik ervan om te koken en af en toe te borrelen met vrienden. 

Naast de FSR zit ik ook nog in commissies bij de MFVU. Ik heb in de sport- en winkelcommissie gezeten en zit momenteel nog steeds in de carrièreavondcommissie. 

Zoals je ziet kan ik moeilijk stilzitten en kijk ik ernaar uit druk bezig te zijn met de FSR.

 

Groet,

Xin

IMG_4175
Kaoutar Hdoudou - Vicevoorzitter

Hoihoi! Ik ben Kaoutar en komend studiejaar zal ik de functie van vicevoorzitter van de FSR GNK-VU bekleden. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de bachelor. 

Naast mijn studie houd ik me bezig met het leren van een nieuwe taal, bakken en het bouwen van websites. Verder vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken en nieuwe eettentjes te ontdekken. 

Ik kijk ernaar uit om komend jaar samen met jullie en de andere raadsleden aan de slag te gaan om er een succesvol jaar van te maken! 

IMG_0365-Enhanced-NR
Myrthe de Jong - Secretaris

Lieve lezer,

Mijn naam is Myrthe de Jong en ik ben 22 jaar oud. Komend jaar zal ik de functie secretaris invullen binnen de FSR Geneeskunde. Hierbij ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor de mail en de agenda.

Dit jaar zit ik in mijn wachttijd tot coschappen. In de tussentijd zal ik naast mijn werkzaamheden bij de FSR Geneeskunde ook werkzaam zijn als student-assistent bij de fysiologie practica en als polikliniekassistente bij het Dijklander ziekenhuis. 

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk te vinden in de natuur. Ik houd van (berg)wandelen met mijn lieve poedel Rex. Verder houd ik van koken, foute muziek en pretparken. 

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan je mij altijd bereiken via fsrgeneeskunde@vu.nl of spreek mij vooral aan als je mij ziet op de universiteit. 

Veel liefs,
Myrthe 

IMG_0208-Enhanced-NR
Figen Altinok - Bachelorcoördinator

Hoi! Ik ben Figen, 20 jaar, derdejaars inmiddels en ben dit jaar bachelorcoordinator bij de fsr. Ik werk bij de oncologie als verpleeghulp en help bij de cardiologie mee met een onderzoek.

Ik heb lange tijd met plezier (10 jaar) gesoftbald, al moet ik toegeven dat mijn handen jeuken om weer te spelen.  Ik vind het verder leuk om nieuwe dingen te koken/bakken, vooral het eten zelf uitproberen is mijn specialiteit. Verder lees ik graag, ben ik vaak in de sportschool en ben ik natuurlijk ook op een terrasje met vrienden te vinden.

Ik vind het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan en wil me graag inzetten namens studenten voor de fsr. Ik kijk ernaar uit!

IMG_0293-Enhanced-NR
Imke Vasen- Mastercoördinator

Hey! Ik ben Imke en ga komend jaar de rol van mastercoördinator binnen de raad vervullen. Zelf zit ik nu aan het begin van mijn tweede jaar coschappen. In mijn vrije tijd houd ik van tennissen. Daarnaast vind ik het in de zomer heerlijk om op een terrasje een speciaal biertje te drinken of naar een festival te gaan. Bij minder weer geniet ik ook van een mooie film in de bioscoop. Ik hoop er een mooi raadsjaar van te maken. Mochten jullie nog verbeterpunten voor de coschappen hebben, hoor ik het graag! 

IMG_0218-Enhanced-NR
Christiana Kosta - Commissaris Alliantie & Financiën

Ik heet Christiana Kosta, 20 jaar oud en vervul de functie van Commissaris Alliantie en Financiën. 

Onder mijn verantwoordelijkheden vallen de:

  • Lateralisatie van Amsterdam UMC in de gaten houden
  • Het benutten van de kwaliteitsgelden door de opleiding monitoren 
  • Begrotingsoverleggen bijwonen
  • Invulling geven aan de instemmingsrecht op de deelbegroting van de Faculteit der Geneeskunde
  • De inkomsten en uitgaven van de raad in balans houden. 

    Naast mijn functie gerelateerde taken heb ik voldoende ruimte om in te vullen met diverse interessante portefeuilles binnen de raad.

    Ik hou van avontuur, sporten en de natuur. En natuurlijk ook natuurwetenschappen. Ik ben geïntrigeerd door verschillende culturen (wereldbeeld en sociaal gedrag) en hou ervan om van andere te leren. Stiekem hou ik – soms – enorm van dialogen met mensen die een totaal tegenovergestelde visie hebben. Uiteraard moeten liergierigheid en nieuwsgierigheid beiderzijds op de voorgrond staan. Tot slot, barst ik meestal van de energie die ik uit  vrienden, familie en interacties met de medemens haal!
Scherm­afbeelding 2023-09-05 om 13.40.45
Lujein Mousa - Commissaris Externus

Ik ben Lujein en ik zit in het tweede jaar van de studie. Ik bak graag en vind het leuk om creatief bezig te zijn. Sinds vorig schooljaar werk ik als examentrainer in de bètavakken en mijn favoriete vak om te geven is scheikunde. Als Commissaris Externus zorg ik voor de zichtbaarheid van de raad. Daarbij ben ik het aanspreekpunt voor studenten en andere gremia en ik ben verantwoordelijk voor de sociale media. Ik waardeer het enorm om in contact te zijn met mijn medestudenten, dus voel je vrij bij vragen, opmerkingen of simpelweg een leuk gesprek om mij aan te spreken of contact met mij op te nemen.

Scroll to top