Huidig bestuur

Bestuur 2021-2022

DOMINIQUE
Dominique van Anrooij - Voorzitter

Hoi allemaal! 

Mijn naam is Dominique van Anrooij, ik ben 24 jaar en momenteel derdejaars geneeskundestudent. Daarnaast ben ik de voorzitter van de Facultaire Studentenraad Geneeskunde VU 2021-2022. Dit betekent dat ik als aanspreekpunt eindverantwoordelijk ben voor alles wat de raad doet. Hiervoor is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn en overal overzicht over te houden. In mijn vrije tijd ben ik vaak op de campus te vinden voor de gezelligheid of als student-assistent bij Fysiologie of EHO. Verder houd ik van muziek maken, series kijken, koken en afspreken met vrienden. 

Ik kijk er erg naar uit om me komend jaar met de rest van de raad in te zetten voor het onderwijs. Hopelijk kunnen we elkaar dit collegejaar veel fysiek in de universiteit en het ziekenhuis ontmoeten. Schroom niet om contact op te nemen via de mail of door me op de gang aan te spreken. 

Tot snel! 

MARIAM
Mariam Tachaout - Vicevoorzitter

Hoi!

Ik ben Mariam Tachaout, derdejaars geneeskundestudent en dit jaar ben ik binnen de FSR de vicevoorzitter. Als vicevoorzitter ben je door de grote diversiteit aan taken die je hebt de duizendpoot van de raad. Andere dingen die ik leuk vind om te doen zijn koken, bakken, hardlopen en sinds kort ook paardrijden. Bij vragen en opmerkingen kan je gerust contact met mij opnemen via vicevoorzitter@fsrgeneeskundevu.nl. Mocht je me herkennen op de gangen spreek mij dan vooral aan. Ik vind het leuk om met jullie een praatje te maken en ik wil jullie het liefst allemaal leren kennen.

SYLKE
Sylke van Kempen - Secretaris

Hoi allemaal!

Ik ben Sylke van Kempen en ik ben dit jaar de secretaris van de Facultaire Studentenraad. Dit houdt in dat ik de mail in de gaten houd, de agenda van de raadsleden up to date houd en de website beheer. Daarnaast ondersteun ik de andere raadsleden waar nodig.
Ik zit momenteel in het derde jaar van de geneeskunde bachelor. Mijn grote passies binnen de geneeskunde zijn verloskunde en kindergeneeskunde, op deze afdelingen ben ik dan ook werkzaam naast de studie. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om hard te lopen, te handballen, te lezen, met muziek bezig te zijn en boswandelingen te maken. Als jullie vragen, suggesties of opmerkingen hebben over de opleiding ben ik altijd bereikbaar op fsrgeneeskunde@vu.nl. Nog leuker vind ik het om mensen direct te spreken, dus hopelijk tot snel!

RAHUL
Rahul Bhoera - Bachelorcoördinator

Hoi!

Mijn naam is Rahul Bhoera. Ik ben negentien jaar oud en ik bekleed aankomend jaar de functie van bachelorcoördinator. Als bachelorcoördinator ben ik nauw betrokken met zaken die de bachelor betreffen. Ik houd me bezig met het evalueren en optimaliseren van het onderwijs. Verder is het mijn taak om problemen tijdig te signaleren en op te lossen. 

Zelf ben ik tweedejaars geneeskundestudent en volg ik het Honours Programme. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek, sport en dans ik graag en ben ik bezig met de voorbereidingen om mijn zwarte band te behalen in karate. Ik heb ontzettend veel zin in aankomend jaar! Neem gerust contact met mij op bij vragen en problemen met betrekking tot de bachelor!

CELINE
Celine van der Hulst - Mastercoördinator

Hallo allemaal! 

Mijn naam is Celine van der Hulst. Ik zit momenteel in mijn tweede jaar Master Geneeskunde aan de Vrije Universiteit. Ik houd van reizen, edelsmeden en wandelen. Aankomend jaar ben ik de Mastercoördinator en zal ik de belangen van de masterstudenten behartigen. Behalve de studenten van de Master Geneeskunde kunnen ook de studenten van de Master Cardiovascular Research, Master Oncology, de Post-initiële Master Epidemiologie en Master Hoger Gezondheidsonderwijs bij mij terecht. Neem vooral contact met mij op bij vragen over de opleiding, als je mogelijkheden tot verbetering ziet of tegen knelpunten aanloopt. Ik ben bereikbaar op mastercoordinator@fsrgeneeskundevu.nl.

BUSE
Buse Çalişkan - Commissaris Alliantie & Financiën

Hi! 

Mijn naam is Buse Caliskan en ik zal dit studiejaar de functie Commissaris Alliantie  en Financiën vervullen. Als Commissaris Alliantie en Financiën heb ik een aantal verantwoordelijkheden, waaronder het bijwonen van begrotingsoverleggen van de Faculteit der Geneeskunde VU en het monitoren van de kwaliteitsgelden. Verder houd ik mij bezig met de lateralisaties van het Amsterdam UMC. 

Daarnaast ben ik bezig met studeren, tekenen, tijd doorbrengen met mijn familie en vriendinnen en coachen van scholieren. Neem gerust contact met mij op als je vragen of opmerkingen hebt!

NOUREDDINE
Noureddine Achbab - Commissaris Externus

Hey allemaal!

Mijn naam is Noureddine Achbab en ik ben tweedejaars geneeskundestudent. Dit jaar vervul ik de functie van Commissaris Externus binnen de FSR. Als Externus ben ik vooral bezig met het onderhouden van de externe contacten van de raad, zowel binnen de opleiding als daarbuiten. Daarnaast hou ik me als Groene Ambassadeur ook bezig met duurzaamheid binnen de opleiding en op de VU.

Naast de studie vind ik het leuk om te sporten en te socializen. Ik hou van de natuur, muziek, lekker eten en de geneeskunde. Ik ben goed met het onthouden van namen, dus als je me ooit ziet, schroom dan vooral niet om me aan te spreken. Ook voor het luchten van je hart of een peptalk kan je altijd bij mij terecht. Tot snel!

Scroll to top