Enquêtes

Algemeen belang

Gedurende het jaar zullen we meerdere enquêtes rondsturen en promoten om data te verzamelen waarmee we het onderwijs kunnen verbeteren en soms zelfs anders in kunnen richten. Elk antwoord is hier mooi in meegenomen, ook als de enquête al wat langer gepubliceerd staat, we blijven de antwoorden namelijk evalueren!

Hieronder vind je het overzicht van de verschillende enquêtes die op dit moment lopen met daarbij de belangrijkste informatie om te kunnen besluiten of je deze (snel) wil invullen. 

De Groene Geneeskundestudent

Jouw welzijn, onze zorg

Actief – nog in te vullen!

Gestart            : nov ’23
Verwacht eind : dec ’23

Onderwerpen : Afwezigheid van studenten, studenten welzijn en aangeboden hulp.
Invulduur : 2 minuten

Middels deze enquête willen wij onderzoeken waarom studenten regelmatig lessen missen en hoe het met hun mentale gezondheid gaat.

Einde van het studiejaar - STAT

Gesloten – Resultaten zijn bekend!

Gestart            : nov ’22
Verwacht eind : apr ’23

Onderwerpen : Stationstoets (STAT),
einde van het studiejaar en herkansingen. 
Invulduur : 3-5 minuten

Middels deze enquête trachten we de STAT dragelijker te maken voor studenten én docenten, help jij ons hierbij?

Concept - Wetenschapsplatform

Gesloten

Verwachtte start : jan ’23
Verwacht eind        : feb ’23

Onderwerpen : Meerdere ideeën om het onderzoekgericht onderwijs te verbeteren en aantrekkelijker te maken voor studenten. 

Middels deze enquête willen we nagaan welke ideeën het handigst zijn om door te voeren en wie weet kun je straks ‘tinderen’ voor je wetenschappelijke stage! 

EHBO: hercertificering

Gesloten

Verwachtte start : jan ’23
Verwacht eind       : feb ’23

Onderwerpen : Nadat je een EHBO certificaat hebt behaald is het eerste jaar van de bachelor ben je 2 jaar gecertificeerd en later als arts weer, maar wat waarom zou je geen hulpverlener blijven in de periode ertussen? 

Middels deze enquête willen we nagaan hoeveel vraag er is naar een centrale mogelijkheid tot hercertificering als eerstehulpverlener. 

 

Praktisch Masteronderwijs; Anatomie, KR, Radiologie, LO

Gesloten

Verwachtte start : jan ’23
Verwacht eind      : feb ’23

Onderwerpen : Meerdere ideeën om het onderzoekgericht onderwijs te verbeteren en aantrekkelijker te maken voor studenten. 

Middels deze enquête willen we nagaan hoeveel behoefte er is naar praktijk onderwijs in de master en waar de meeste behoefte aan is; anatomie, radiologie, medische consultvoering, lichamelijk onderzoek etc. 

 

Scroll to top