Tentamens

Tentamens ten tijden van corona

Door de corona periode zijn er een aantal veranderingen geweest met toetsing. Helaas is de hoeveelheid fraude hier ook mee toegenomen. Hier heeft de examencommissie onderstaand bericht voor opgesteld:

Toename fraude

Tentamenoverzicht

Let op: de roosters zijn onder voorbehoud. Daarnaast kan de opleiding niet aansprakelijk worden gesteld voor de informatie die op deze website is gepubliceerd. Het rooster op rooster.vu.nl blijft altijd gelden!

Op med.vu.nl vind je het hele rooster met de data van de tentamens van ook het tweede semester: Tentamenrooster 2019-2020

Tentamens

In de tentamenweek is het natuurlijk stressen omdat je niet weet wat je op je tentamen kan verwachten. Om de studenten hierbij te helpen bieden wij op onze website oude tentamens aan om mee te kunnen oefenen. 

*Disclaimer* Er kunnen fouten in de tentamens staan omdat de bestanden die wij krijgen, niet worden bijgewerkt nadat er in de tentamenbesprekingen fouten worden gecorrigeerd. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk wanneer deze antwoorden geleerd worden voor de tentamens, dit is je eigen verantwoordelijkheid

Schuiven naar boven