Master Geneeskunde M15

Trending

Snipperdagen : Heb jij al gehoord van de invoering van snipperdagen per 4 september 2023? Check de FAQ –> 

Vanaf maandag 4 september 2023 wordt de snipperdag ingevoerd om de studiedruk die door masterstudenten Geneeskunde wordt ervaren te verlichten. Een snipperdag kun je beschouwen als een losse vakantiedag zoals deze ook voor werknemers geldt. 

Alle informatie op één plek

OER
Voor het Onderwijs en Examenreglement (OER) klik op de knop hiernaast. 

CANVAS course
Voor de pagina met alle algemene informatie klik op de knop hiernaast, die brengt je naar de CANVAS course genaamd ‘Masteropleiding Geneeskunde VU’

Opbouw masteropleiding geneeskunde
Voor een overzicht van de gehele Master, klik op de knop hiernaast, de afbeelding staat ook onderaan deze pagina. 

Werktijdenregeling
Op pagina 4 en 5 van het document te bereiken via de knop hiernaast, vind je een overzicht van de werktijdenregeling. Check altijd of je rooster hieraan voldoet! Zo niet, laat het weten op je coschap locatie of onderneem andere stappen.

Loopbaancoach
Wist je dat er een loopbaancoach is? Op de website kan je hier meer informatie over vinden, klik hiervoor op de knop hiernaast! 

De loopbaancoach kan je helpen om bepaalde keuzes te maken, maar is er ook voor ondersteuning van bijvoorbeeld het maken van een CV of hoe pak je een sollicitatiegesprek aan.

 

Vakanties 2023
Deze vakanties zijn voor alle coassistenten met uitzondering van het 3e jaar. Tijdens deze tijden mag je niet worden ingeroosterd op je coschap locatie. Check je rooster! Word je ingeroosterd, laat het dan weten op je coschap locatie of onderneem andere stappen. 

Zomervakantie – 2023
Vrijdag 21-07-2023 17.00 uur tot en met maandag 14-08-2023 07.00 uur.

Kerstvakantie – 2023
Vrijdag 22-12-2023 17.00 uur tot en met dinsdag 02-01-2024 07.00 uur

#Zouikwatzeggen – app
Meld grensoverschrijdend gedrag! Gebruik hiervoor de app: #zouikwatzeggen. Via deze app kan je (anoniem) meldingen doen van alle grensoverschreidende gedragingen. Dit allemaal om de geneeskundeopleiding veilig te houden. Denk bij grensoverschreidend gedrag niet alleen aan seksuele gedragingen, maar ook aan discriminatie,  intimidatie en beledigende opmerkingen. Meldingen gaan niet enkel over begeleidende artsen en verpleegkundigen, maar kan je ook doen over patiënten of mede-studenten.

Andere belangrijke informatie:  
Voor al je algemene vragen: master.gnk@vumc.nl

Informatie website master: https://vu.nl/nl/student/studenten-master-geneeskunde 

Rooster voor coschappen via: https://coschappen.vumc.nl/portal/ 

studieadviseurs: studieadviseurs@vumc.nl

Mist er informatie?
Indien je informatie mist en toegevoegd wil hebben aan de ze pagina, mail ons dan alsjeblieft met de missende informatie op fsrgeneeskunde@vu.nl 

Scroll to top