Foto galerie

Een kort overzicht van wat we de afgelopen maanden, al dan niet jaren, voor jullie hebben kunnen betekenen. 

Studiejaar '22-'23

Verkiezingen ’23-’24

Met de komst van het nieuwe kalenderjaar zit het raadsjaar er voor ons half op en starten jullie bijna met semester 2! 

Dit betekent ook dat er al veel voorbereidingen worden getroffen voor de verkiezingen voor een nieuwe studentenraad. Al de nodige informatie en het antwoord op je vragen krijg je in de avond van 7 februari. 

Zien we jou daar ook? 

25 januari 2023

Kerstreces

In december zijn we verder aan de slag gegaan met onze beleidspunten waarover een update zal volgen in januari. Hopelijk hebben jullie hiervoor de enquêtes ingevuld!

Daarnaast hebben ook wij een korte vakantie gehad, maar niet voordat we jullie middels een video nog even een hart onder de riem staken voor de tentamens uit. 

23 december 2022

Bijscholing

Om jullie zo goed mogelijk te kunnen vertegenwoordigen hebben we in november vier cursussen gevolgd. 

Daarnaast waren we samen met jullie op de bachelor dagen te vinden waar we alvast kennis hebben gemaakt met de toekomstige geneeskunde studenten! 

In november hebben we nog meer kunnen bereiken, dat lees je hier terug. 

30 november 2022

Beleidsplannen en congressen

Na het op gang komen in september hebben we in oktober aan jullie gepresenteerd wat onze plannen voor ’22-’23 zijn, maar extra ideeën blijven welkom natuurlijk! 

Daarnaast hebben we met geneeskunde studenten uit het gehele land het IMS congress bijgewoond dat dit jaar in Amsterdam werd georganiseerd. Meer hierover vind je hier

31 oktober 2022

Van start!

Per 6 september 2022 mochten wij eindelijk van start en wat begonnen we goed samen met jullie! 

Met de start van een studie komt er veel op je af, dus een workshop effectief leren kun je dan wel gebruiken. Maar zie hier wat we nog meer hebben georganiseerd. 

30 september 2022

Einde raadsjaar ’21-’22

Waar een nieuw raadsjaar begint, betekent dit het einde van het vorige: 

“Het was een enorm bijzonder, leerzaam en dynamisch jaar. Wij willen graag de opleiding en vooral jullie als studenten bedanken! Dankzij jullie ideeën, feedback, enthousiasme en gezelligheid hebben we veel doelen kunnen behalen en jullie goed kunnen vertegenwoordigen.”

5 september 2022

Introweek

Nog voor het academisch jaar 22-23 begon hebben we al kennis met jullie mogen maken tijdens de introweek middels een winactie voor het maken van de gezelligste foto met jouw studiegroep! 

En wat een topfoto’s zijn er ingezonden. Vind ze hier

30 augustus 2022

Scroll to top